Info

Iværksætterskolen i Nicaragua

Fra et tomt stykke jord med masser af visioner, til et center for lokal og regional udvikling, der skal understøtte lokale kaffebønder, håndværkere og andre iværksættere. På bredden af Lago Apanas i det nordvestlige Nicaragua er et dansk udviklingsprojekt ved at tage sin spæde begyndelse. Det danske altanfirma, Altan.dk, vil samle kræfter både lokalt og i Danmark til at drive en iværksætterskole og hjælpe lokale ildsjæle til at blive selvstændige. Iværksætterskolen vil tilbyde en række kurser, som skal lære de lokale, hvordan de selv administrerer og producerer i små selvstændige virksomheder. Denne podcast er første del af podcastserien ”Iværksætterskolen i Nicaragua”, der månedligt følger skolens og projektets udvikling og fortæller lidt bredere om kulturen, klimaet og kaffen og om det land og område, projektet skal blive en del af. Tilrettelæggelse: Magnus Krabbe
RSS Feed
Iværksætterskolen i Nicaragua
2017
December
November
October
August
July
June
May
April
March
February


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Mar 16, 2017

Vandtårne, vejanlæg, brøndgravninger og boligbyggeri.

Det er marts, og byggeriet af iværksætterskolen er i fuld sving. Samtidig er kaffehøsten netop slut, og det er blevet tydeligt, at kaffeproduktionen er livsvigtig for lokalområdet, og at den vil komme til at spille en stor rolle i hele projektet.

Peter Knudsen, manden bag Altan.dk, der har finansieret projektet, fortæller om sin seneste tur til Nicaragua i januar og om visionerne for iværksætterskolen.

Medvirkende
Peter Knudsen, CSR-ambassadør, Altan.dk
Glenn Mott, Projektleder i Nicaragua

Tilrettelæggelse
Magnus Krabbe

Læs mere om projektet på www.altan.dk/csr 

0 Comments
Adding comments is not available at this time.